Miedziany 2 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 1. Serwer: cs-classic.pl 45001 LVL Cod mod2. Nick: Krzycz Miedziany3. Imię: Maciej4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: 3h 4m 23s 9. Opisać siebie: Opanowany przyjazny konsekwentny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ gram często i widocznie brakuje adminów. 11. Linki do reklam: http://weed-cs.pl/showthread.php?tid=1584http://cs-korea.pl/viewtopic.php?p=20633#20633http://botownia.pl/index.php?/topic/100037182-cs-classicpl-zapraszamy/12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Demko. ssy. perm-Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie/ kick / ban 5/30min-Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie/kick/ban 30min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM_0:0:1669470560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym ponieważ: brak reklam nie opisałeś zbyt dobrze pkt. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jednakowoż wolałbym kogoś ogarniętego na stanowisko admina... Nie chce,żeby jakiś nowy admin dostajacy wladze pomyslał, że jest niewiadomo kim i wlepi komus bana za np "he do szybu" Jestem na nie jestem ja mlodziaczek no i vincent narazie starczy , ja siedze codziennie po pare godzin wiec ogarne no ale zobaczymy co na to reszta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 24h na dorobienie reklam inaczej podanie zostanie odrzucone Rozpisz się w punkcie 12. Na nie -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Również nie. Brak reklam, nie sprecyzowałeś punktu 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zrobisz reklamy + ogarniesz składke i mozemy porozmawiac I tak jak mucha napisał .. do tej pory dawalismy rade we dwóch , teraz doszedł Vincent , I jak juz to potrzeba kogos doswiadczonego .. Poczekamy jeszcze ;3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zrobisz reklamy + ogarniesz składke i mozemy porozmawiac I tak jak mucha napisał .. do tej pory dawalismy rade we dwóch , teraz doszedł Vincent , I jak juz to potrzeba kogos doswiadczonego .. Poczekamy jeszcze ;3 Dokładnie P.S. Sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Pograj więcej na serwerze, dorób reklamy, poudzielaj się na forum, wtedy będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi