Vernon 114 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nick: Vernonlink do ss'ow: nie mawycinek z konsoli: nie maserwer: bf2+ffalink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12531wyjasnienie - gracz $$Alfons$$ dostal bana i po zmianie mapy jak chcialem wejsc do gry to pisze ze ja mam bana.. a w konsoli wyskakuje tak jakbym to ja byl tym graczem, a oczywiscie nie gralem nigdy pod takim nickiem Server # 147 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : $$Alfons$$ [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 259078025 ' [AMXBans] Twoje IP : ' nie podajemy swoich adresow ip ' [AMXBans] =============================================== Requesting tempdecal.wad from server Vernon connected Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Coś dziwne bo pod tym samym SID dostałeś kiedyś bana TY na nicku Vernon http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=8648 zauważyłem to więc się wypowiedziałem ( jak trzeba to walcie warna...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 to bylo dawno a ja steama nie mam tylko to jest sid z tego csa v43 z tej strony. zreszta jak alfons dostal bana to gralem dalej normalnie i dopiero od nastepnej mapy mialem bana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Inne IP / inne HOST'y Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi