Woohah 1 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam , zarówno Administrację Sieci CS-Classic , jak i wszystkich graczy oraz forumowiczów . Moje początki z waszą siecią i stroną www , co prawda nie były miłe , bo zaczęło się od odwoływania od Bana i wstawiania SS , ale mimo tego postanowiłem z wami zostać i nadal korzystać z oferowanych przez was usług . Przechodząc do rzeczy : 17 lat , Patryk , pochodzę z okolic Wrocławia . Poza szkołą i przygotowywaniem się do matury , boksuję na ringach amatorskich , interesuje się sportami walki i tak dla kontrastu - filozofią i psychologią . Znajomy ze STEAM grał na jednym z waszych serwerów , tak na tę sieć trafiłem . Mam nadzieję ,że zapamiętacie mnie jako ambitnego , umiejętnie grającego członka społeczności CS-Classic . Pozdrawiam i widzimy się in-game :bye: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 cześc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 siemanko wbijaj na 45001 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Co to za sygnaturka o.O Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi