Shake 0 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dostałem bana ale nie zapisały mi sie ss"y i chciałbym poprosić o ponowne zbanowanie bo odinstalowałem cs"a i powinny mi sie już zapisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Bądź poważny bo idiotów tu nie znajdziesz. Masz poradniki jak znaleźć. Dostosuj się do wzoru i wszystko Masz 24h na wstawienie innej opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 4001 LvL] Cs-Classic.pl [Nowe Misje/klany][uNIKAT] || Pukawka.pl → CodOgólne" do "Lista banów → Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Czas upłynął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi