Chill94 37 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Z góry przepraszam, jeśli temat znajduje sie w złym dziale i proszę o jego przeniesienie... Mianowicie mam problem na forum. Nie mam SB Nie wiem czy mam zablokowany czy coś ale prosiłbym o przywrócenie mi prawa do pisania i oglądania wpisów na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 masz bana na sb i trzeba go odpracować 20 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Skirlex je też,nie mogę pisać na sb tak samo jak ty i miałem o tym napisać ale ty napisałeś to ja się udzieliłem . Prosze z tym robić bo nudy na forum jak nie da się pisać na ShoutBoxie. Edytowane 24 Lutego 2014 przez Xuden^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Za co mam bana?? Zadnego info nie dostałem ani nic... Jak ja nie wbijałem na forum już długo a jak byłem to normalnie mi SB działał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 a to nie wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Może ja,też mam bana chodź jestem tu od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Masz za małą ilość postów aby korzystać z SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Skrillex, ojojoj przeklinało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jaaa??? Jak ja nie przeklinam xD Jestem kulturalny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No, tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Serio nie przeklinałem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Widocznie dostałeś za coś bana. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi