I3lu 430 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) KOLOROWY KOKTAJL MAJOWY Potrzebujemy: Kilka truskawek ( u mnie mrożone ) Kilka malin 1 banan 1 kiwi 1ananas kilka liści szpinaku (jest paczkowany np. w Biedronce) 1 duży gęsty jogurt naturalny Kilka łyżek mleka migdałowego lub zwykłego Jak to zrobić: Nic prostszego Miksujemy blenderem owoce z jogurtem ewentualnie dodając mleka tam gdzie konsystencja wyjdzie zbyt gęsta. U mnie niestety kilka warstw wizualnie się zatraciło, ale myślę, że dojdę do wprawy. Warstwy: Truskawkowa Kiwi + szpinak Bananowa Ananasowa Mus malinowy Bardzo orzeźwiający! Edytowane 19 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Smacznie wygląda ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mmm, odpycha mnie szpinak, ale całość wygląda jedwabiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Możesz zrobić tak samo bez szpinaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Właśnie, wygląda dobrze, ale szpinaak ^^. No cóż, spróbuję na dwa sposoby, jedno bez drugie z, obecnie mi brakuję tylko szpinaku, podjadę do biedry. Później wydam opinię na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Mniam tylko smaka robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi