I3lu 430 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 (edited) KOLOROWY KOKTAJL MAJOWY Potrzebujemy: Kilka truskawek ( u mnie mrożone ) Kilka malin 1 banan 1 kiwi 1ananas kilka liści szpinaku (jest paczkowany np. w Biedronce) 1 duży gęsty jogurt naturalny Kilka łyżek mleka migdałowego lub zwykłego Jak to zrobić: Nic prostszego Miksujemy blenderem owoce z jogurtem ewentualnie dodając mleka tam gdzie konsystencja wyjdzie zbyt gęsta. U mnie niestety kilka warstw wizualnie się zatraciło, ale myślę, że dojdę do wprawy. Warstwy: Truskawkowa Kiwi + szpinak Bananowa Ananasowa Mus malinowy Bardzo orzeźwiający! Edited January 19, 2016 by Tymbarkowa x3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Smacznie wygląda ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Mmm, odpycha mnie szpinak, ale całość wygląda jedwabiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
I3lu 430 Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Możesz zrobić tak samo bez szpinaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Właśnie, wygląda dobrze, ale szpinaak ^^. No cóż, spróbuję na dwa sposoby, jedno bez drugie z, obecnie mi brakuję tylko szpinaku, podjadę do biedry. Później wydam opinię na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskiee 31 Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Mniam tylko smaka robisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts