Wentos 1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nick : WenetoSLink do SSów : http://speedy.sh/kpaE3/ss.rar tym razem dostalem 4 ss'yWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] ======================================= Serwer : FFa/BF2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12981 HAHAHAHHAAHAH TO JEST ŚMIESZNE NIE ZDĄŻYŁEM POGRAĆ 10 MIN I KOLEJNY RAZ SS'Y?? MOŻE CO CHWILA TE SS'Y BĘDĘ WSTAWIAŁ!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Admin zostanie powiadomiony. Czekam na jego wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wentos 1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A cos nie tak jest??bo nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Bo normalnie robi się 5 ssów. Muszę wiedzieć ile admin zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wentos 1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 No ile tera na tego admina czekać??? Jak trzeba robić 5 to niech do cholery robi 5...bo to wprowadza w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mamy 24h na sprawdzenie także spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Tak zrobiłem 4 ss'y. Jeśli robi się 5 to moja wina PRZEPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Gracz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi