Diablox9 505 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wiec tak z nudow , i z wzgledu wieku sprzedaje moje konto steam. Na koncie jest duzo platnych gier. Cena konto to 250 zl , mowie odrazu ze za taka cene to mozesz sobie kupic dopier Black OPS 2 ktory jest na mojim koncie a ja dodaje do niego duzo duzo wiecej ! Jezeli chcesz zakupic konto pisz na PW ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam o co kaman? jeśli mogę to pierw sie zapytam za ile sprzedajesz bo jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Pisz na PW. Powiem co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 O co kaman ?!, napisz też tutaj cenę bo zainteresowani jak ceny nie zobaczą to się czasem nie pofatygują na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zamykam bo oferta juz nie wazna ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi