MaZi 0 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 1.Twój Nick: MaZi 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nie wiem 3.Admin/Gracz : Skarga idzie na admina a ja jestem graczem 4.Data i godzina: 27.II.2014 godz. 12:31 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Miałem 1/1 z HE, mineło 12 sec i rzuciłem HE, zabiłem sporo osób i dostałem bana, aby ogarnął HE, nie wiem dlaczego, skoro miałem 1/1 a minęło ponad 12 sec to w czym problem ? [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Ogarnij he'[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:603347575'[AMXBans] Twoje IP: '37.72.124.17'[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Może rzuciłeś na resp, czeg nie można robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Czekamy na wypowiedz admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZi 0 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Może rzuciłeś na resp, czeg nie można robić Ale byo już po czasie, a TT też ma cele a nie kampić z AWP i tym się admin nie zainteresował tylko mnie zbanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Możliwe że złamałeś jedną z zasad regulaminu. Zapoznaj się z nim może sam ogarniesz za co ban. http://forum.cs-classic.pl/topic/14050-nowy-regulamin/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 nie ma już ban za he na respa Aktualizacje regulaminu się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 7. Zakaz rzucania he na bs’a, respa (na swojego również) oraz w hosty na początku mapy(przez 30s) (ban od 1 do 3 godzin) Czytaj reulamin .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi