Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiek: 16 Kontakt: gg,steam,pw Kiedy zaczynałeś grę w cs: bo ja pamietam, 4-5 lat juz gram Doświadczenie w rozpoznawaniu/łapaniu czitów: 10/10 Ile masz wolnego czasu?: teraz bardzo dużo, 5-10h Dlaczego starasz sie o to stanowisko?: Rekrutacja stoi otwarta, Dasha bardzo dobrze sobie radzi, ale w zgłoszeniach nie tak szybko lecą bany, więc ja bym się nimi zajął. Wymagania spełniam więc czemu by nie? Używałeś jakiś cheatów?: wszystkie o których mam pojęcie prócz met0ri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada na razie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi