debest 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Imię : Dariusz Nick: DeBest Wiek : 17 Znajomość AMXX[(1/10) : 5/10 Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : tak ale od 10 stycznia Steam/NS : NS Kontakt:: gg-31477753 Dlaczego ty? :: sam wiem jak to się denerwować jak nie ma adminów na serwie bo jacyś nowi gracze nie wiedza co to jest uczciwa gra dlatego jak bym został adminem to by nalezycie wykonywał obowiązki a te amxx to się w tempie expresowym naucze ja sie ucze na błedach tak sama przychodzi ta nauka na błędach ale jak będe juz nim to będe miał na niego oko pozdro -_- i dawidekIlość godzin przegranych na serwerze : przed resetem nie pamiętam ile ale dużo miałem a teraz postaram się nabić godzinyLink do Reklam : http://cs-hax.com/cs-classic-t94152.html http://cs-fazownia.pl/viewtopic.php?p=11990#11990 http://cs-szambo.pl/viewtopic.php?p=113500#113500 http://cs-aztec.xaa.pl/viewtopic.php?p=4567#4567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 na tak, dorób reklamy, i wiecej czasu na forum ogolnie na tak i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Na NIE brak steama , konto dla podania mała aktywność i forum no i wogóle jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 jestem na nie .. slabo znasz amx , brak steamu , mało czasu spedzasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Na tak, wiek, reklamy, tylko posiedź jeszcze trochę na forum i poducz się amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debest 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 jak sie poducze a na steama mnie nie stać więc prosze się nie czepiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jestem na tak. Steam nie jest obowiązkowy. Wiek, często na serwerze, a amx się poduczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Na TAK Steam jest nieobowiązkowy, jest wielu adminów bez steam. A co do amx to przecież pluginów nie musi umieć pisać a komend nauczy się i ogarnie, nie jest to trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jestem na Nie dlaczego:-amx -składka-godziny na servie masz ledwo 2.7-reklam ma być 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja cię nie widzę na serwerze ^ ^ ,a liczba godzin ci nie wzrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fran17 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Też jestem na NIE AMX znasz słabo (może i byś się nauczył) ale jak ja Cie na servie nie widziałem a ni razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Na nie mało grasz no i ns + amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 narazie na Nie ponieważ : - Mało aktywny na serwie - Mało aktywny na forum , masz tylko 5 postów - Znasz amxx tylko w 50 % potrenuj trochę [ TuT poczytaj ] - brakuje tobie 1 reklamy [ szczegół ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Podanie napisane 19.12 jest 25.12 a ty masz 4h ^ ^NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi