Arnold77 3 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nick : Arnold77Link do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 34 minut i 56 sekund bana.[AMXBans] Zbanowany Nick : Arnold77[AMXBans] Powod : ' skan '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 339457Serwer : #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=13933 Na mapie zm_hs_horror są "szpary" przy kampach więc według mnie zabicie przez tą szpare to nie jest skanowanie przez bug mapy 3.14 Zabrania się zarażania zombie przez ściany (tzw. bugowanie) - Ban od 1 h do 1 dnia. To nie było zarażenie przez ściane tylko przez tą "szpare" na każdym innym serwerze na jakim grałęm bądź miałem adma można było tak zarażać. Więc jeśli to pomyłka admina prosiłbym o ub, ale jeżeli na tym serwerze tak nie można to przepraszam i prosiłbym o złagodzenie bana gdyż jestem nowy na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jest to bugowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi