bUU 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Twój nick:bUUNick podejrzanego:PIERDOL SIEIP podejrzanego:#1 PIERDOL SIE STEAM_0:0:1534678174 77.87.74.10 NonsteamData (dzień, gg:mm) zajścia:4.03.2014 godz 13:20Twoje demo:http://speedyshare.com/XgQDT/demko.demRodzaj czita:aim+wh pewnieCzasy podejrzanych akcji:all day all night; ))IP /Nazwa serwera:ffa+bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tez zauważyłem że jakoś dziwnie gra i skanuje. Poczekaj na Administracje ona ci pomoże. ......................................................................... ~Projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mi się demko nie chce otworzyć przez model mapy czy coś takiego. Projekt nie wypowiadaj się w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUU 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 czyli zostanie zbanowany czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mi również nie odtwarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi