NaRkOtIc. 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Gram na waszym serwerze jakis czas, kupiłem klasy premium, raz dostalem bana za hacki, wstawiłem ssy i doistałem ub, grając dzis wyskoczyło mi "you are banned" patrze w konsole a tam: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CO ZA ADMIN TO NIE WIERZE [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 95.49.216.233 ' [AMXBans] =============================================== NaRkOtIc. connected Couldn't open file overviews/cs_italy2.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Gram na nicku "NaRkOtIc." a nie takim jak w konsoli, ssów też nie mam z tego bana, nigdy nie uzywam hacków i uważam to za głupote. Proszę o ub, bardzo odpowiada mi ten serwer i moja klasa premium nie chciałbym tracić możłiwości grania na nim przez pomyłkę, proszę o rozpatrzenie tej prośby, zrozumienie i odbanowanie. Moge wejść na serwer, ale co jakis czas mnie wyrzuca, jest to bardzo uciązliwe i nie uniemozliwia granie. Widziałem, że jeden z graczy dostał takiego samego bana, z tym samym nickiem, to jakaś pomyłka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkasz.Kalvar 3 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mógłbyś posłużyć się wzorem jak napisać taką prośbę, co skróci czas oczekiwania, ja cię o serwer zapytam, żeby UBteam nie musiał szukać Problem masz nie tylko ty z tego co widzę xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę sprawdzić czy błąd występuje dalej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi