FlatronHit 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Imię :ArtekNick :PunisheR.Wiek :15Znajomość AMXX[(1/10) :6/10Mikrofon(tak/nie) :takSkładka(tak/nie) :takSteam/NS :SteamKontakt::skype, e-mailDlaczego ty? ::Ponieważ na serwerze często nie ma admina i są niektórzy gracze do zbanowania, gdyż bija bez kolejek i skracają mapę,obrarzaja innych graczy itp.Ilość godzin przegranych na serwerze :nie pamiętem ale gdzieś około 2misiecyLink do Reklam : reklama serwera podawałem kolega ip serwera na nk, facebook i skype nawet na innych forach dawałem to ip i mówiłem ze to najlepszy serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na nie konto dla podania brak reklam , mala aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja jestem na tak , steam masz , bedziesz płacic składke , ogarniasz amx , tylko trocheczesciej graj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jestem na tak, steam, składka, mikro, wiek też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jestem stanowczo na nie , często łamiesz regulamin,nie ogarniasz i często tez dostajesz bany i nie mów ze nie ma często admina jak ja jestem codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na nie, nie widziałem Cię jeszcze, może raz choć.. nie no widziałem nie kojarzysz mi sie za dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jestem na tak kolega dużo gra, ma ogarnięte mikro.Nie słuchaj Grooby'ego (nie ogar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jestem na Wielkie Tak :-ogarniasz amx-składka-mikroAle dwa minusy:-często nie przestrzegasz regul.-mała aktywność forum/i troche na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jestem na tak. Często gra, wiek, amx, steam i oczywiście składka. Pro ogar. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(BHP)_CoollMee_ 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Na nie konto dla podania i niewieże z reklamami i mi groził ze zwracalem mu uwage ze skraca a on mówi: jak dostane admina to ci dam perma !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don't 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Na Nie ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi