Xuden^ 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Imię:Mateusz Wiek:14 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):chyba 20h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):Byłem kiedyś redaktorem na innych sieciach nie będę reklamować robiłem wywiady wiadomości itp. Znajomość z większością użytkowników:Nie za bardzo Dlaczego ja?:Ponieważ,chyba jestem osobą ogarniętą ale nie wiem jak inni mnie widzą,mam doświadczenie. 1. Minimum postów 60(małe wyjątki) Nie 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) Jest 3. Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) Jest 4. Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) Jest 5. Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) za 6 dni będzię 6. Minimalny wiek 15 lat. - za 1 miech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Do teraz nie dobiłeś 60 postów, na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi