Buka^_^ 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 1.Mój nick:Buka^_^2.Nick admina/gracza który zawinił:ReQ3.Admin/Gracz:Admin4.Data i godzina:20.12.2012 godzina 16:305.Dowody:świadkowie6.Opis sytuacji:Mianowicie admin ReQ zabił tt bez kolejki potem jeszcze tłumaczył się że ten na niego wpadł i on go zabił.Nie pamiętam dokładnie jak on to napisał ale było coś w stylu "Ten kutas wepchnął się na mnie".Teraz są 2 powody żeby odebrać mu administratora:1.Kolejka 2.Wyzywanie graczy (Grooby był na serwerze i nic mu ani nie powiedziała ani nic nie zrobił nie wiem dlaczego.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 To było tak że ja ledwo na serwer wszedłem i kazdy cos odemnie chcial wiec nie mogłem ogarnac akurat tego a i pisałem ci ze masz pisac na u@ i nic nie napisałes wiec nie zareagowałem ale skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 GRooBY, i tak nie ogarniasz admina - dałeś mi bana za skracanie, a ja tego nie zrobiłem, nawet na specta nie wbiłeś, oraz mnie nie widziałeś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela1408 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jestem za Buka^_^ ReQ nie dostaje bana od Groobego. Tak jak Buka^_^ 1.Kolejka2.Wyzywanie sam szłyszałem jak mówi do gracza KutasieKto za mną i buką :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tak przyznaje się do tego bo bieglem a ten zaczoł mnie bić uderzyłem go z lewego i padł nie moja wina poprostu mnie bloczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Raz się może zdarzyć ... Bez przesady ludzie sami święci nie jesteście, a że akurat zrobił to admin to zaraz problem no nie? -,- Ogar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Po 1 ja nikogo nie wyzywałem Ziela1408, po 2 ile razy wy bijecie bez kolejki a ja zrobiłem to 1 raz i od razu "sapy" więc ... pozdrowienia dla was za taki ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi