Buka^_^ 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 1.Mój nick:Buka^_^2.Nick admina/gracza który zawinił:ReQ3.Admin/Gracz:Admin4.Data i godzina:20.12.2012 godzina 16:305.Dowody:świadkowie6.Opis sytuacji:Mianowicie admin ReQ zabił tt bez kolejki potem jeszcze tłumaczył się że ten na niego wpadł i on go zabił.Nie pamiętam dokładnie jak on to napisał ale było coś w stylu "Ten kutas wepchnął się na mnie".Teraz są 2 powody żeby odebrać mu administratora:1.Kolejka 2.Wyzywanie graczy (Grooby był na serwerze i nic mu ani nie powiedziała ani nic nie zrobił nie wiem dlaczego.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 To było tak że ja ledwo na serwer wszedłem i kazdy cos odemnie chcial wiec nie mogłem ogarnac akurat tego a i pisałem ci ze masz pisac na u@ i nic nie napisałes wiec nie zareagowałem ale skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 GRooBY, i tak nie ogarniasz admina - dałeś mi bana za skracanie, a ja tego nie zrobiłem, nawet na specta nie wbiłeś, oraz mnie nie widziałeś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela1408 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jestem za Buka^_^ ReQ nie dostaje bana od Groobego. Tak jak Buka^_^ 1.Kolejka2.Wyzywanie sam szłyszałem jak mówi do gracza KutasieKto za mną i buką :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tak przyznaje się do tego bo bieglem a ten zaczoł mnie bić uderzyłem go z lewego i padł nie moja wina poprostu mnie bloczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Raz się może zdarzyć ... Bez przesady ludzie sami święci nie jesteście, a że akurat zrobił to admin to zaraz problem no nie? -,- Ogar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Po 1 ja nikogo nie wyzywałem Ziela1408, po 2 ile razy wy bijecie bez kolejki a ja zrobiłem to 1 raz i od razu "sapy" więc ... pozdrowienia dla was za taki ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi