DawciOo 62 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1.Twój Nick: DawciOo 2.Nick admina/gracza który zawinił: Audi Fanatyk (coś takiego) 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 08.03 12:48 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): osoby na serwerze 6.Opis sytuacji: przeszedłem normalnie mape i dostałem bana za skracanie. Ten admin już któryś raz banuje bez podstawnie. Dostałem bana, bo zacząłem szybciej przechodzić od niego? + Tej mapy chyba nie da się skrócić [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'skracanie' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1754695295' [AMXBans] Twoje IP: '93.105.42.222' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A masz jakieś dowody, że nie skracałeś? Nie, nie ma HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 no jak mam to udowodnić? nie wiem miałem słaby czas. jest hltv na dr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi Fanatyk 0 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Bez podstawy ? Nie sądzę bo nie 1 ban poleciał tylko kilka . Skracanie to skracanie krótka piłka jak przeszedłeś szybciej ? No tak przeszedłeś szybciej gdyż skracałeś co ja tu będę się rozpisywał. Ban poleciał gdyż skróciłeś w miejscu gdzie trzeba wejść na czerwone pole a nie przeskoczyć je . I Głupie gadanie nie skracałem to śmiech na sali . Wskakujemy na czerwone pole przechodzimy kolejny poziom ----> powracamy że tak powiem do punktu zerowego i lecimy dalej. Tyle w temacie Dowodów nie mam bo jak co każdego zbanowanego mam robić demko ? to na jednej mapie miał bym ich od 4 do 8 . Tyle w temacie. Odczekaj 3 h , potem przestrzegaj zasady graj dalej. Miłej gry . Będę dopiero po 23 bo idę do pracy na II zmianę . Trzymajcie się .__________________________________________________________________________________________Nie wypowiadamy się w swoim podaniu . Opcja Edycji Tekstu i dopisujesz. No tak tak ... Skracam zawsze BEZ KOMENTARZA. To nie miejsce do kłótni . Napisałem swoje tyle koniec . "Ironia rodzi ironię " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 dobra ale jak patrzyłem na Ciebie to sam nie zawsze wchodziłeś na czerwone pole, no ale dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi