Pale Bongo 2 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1.Twój Nick: Pale Bongo 2.Nick admina/gracza który zawinił: gracz NeQu (91.240.130.2 Nonsteam ) 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 16:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji: mapa fy_pool day . Bije z respa ten gracz -------------------------------- 1.Twój Nick: Pale Bongo 2.Nick admina/gracza który zawinił: gracz CzerwonyStaniczek (31.63.29.169 Nonsteam ) 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 16:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji: mapa fy_pool day . Odpalony na aimie ----------------------------------- 1.Twój Nick: Pale Bongo 2.Nick admina/gracza który zawinił: gracz ZjemCiMame (83.29.179.29) 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 16:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji: mapa fy_pool day . Odpalony na aimie biega .. mapa po tym dd1 to samo dalej aima ma proszę o szybką interwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Na czity trzeba demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pale Bongo 2 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ja nie mogę zrobić miałem kiedyś steama ale odinstalowałem i go pózniej pośiałem gdzieś i nie mam i gram na ns . Co robię demko to wpisuje wyszukaj i nie idzie go znalesc .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi