[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 1.Twój Nick:SodziO 2.Nick admina/gracza który zawinił:latek23 3.Admin/Gracz :Admin to znaczy Opiekun Serwera 4.Data i godzina:To nie chodzi o cheaty 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):to nie chodzi o cheaty 6.Opis sytuacji:W ogóle nie zajmuje się serwerem. Pisałem do niego czy da mi admina, bo go nie mam i jeszcze nie odpisał, a pisałem około tydzień temu. Zróbcie coś z tym.. Bo chce ogarnąć ten serwer, a nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 SodziO, On jest już starszy od nas i ma rodzinę a nie tylko cs,cs i cs. Nie będzie przeciez 24h na dobę zrozum go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 No, ale skoro ma Opiekuna to powinien odpisywać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Adma nei dostaniesz.Powód ravaned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi