Napalacz 1 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1. Serwer:Zombi Mod2. Nick:Napalacz3. Imię:Mateusz4. Wiek:265. Znajomość Amxx(0/10):96. Mikrofon(Tak/Nie):TAK7. Składka(Tak/Nie):TAk8. Czas spędzony na forum:2 godziny9. Opisać siebie:dobry m,czuły ,spokojny10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Bo czesto się zdarza że nie ma admina na serwie i skanują,używają działka.11. Linki do reklam:Nie mam12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;zrobie scenke ,i zbanuje-Gdy ktoś nadużywa micro;zbanuje na 1 godzine-Nadużywa Kultury na serwerze;zbanuje na 30 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jestem na tak za polskie zlote można wszystko kupic,to czemu by admina nie kupic, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Wszystko ładnie, pięknie ale jestem na NIE. Po pierwsze reklamy, po drugie konto dla podania, czas na forum, po trzecie kolega wyżej konto tylko po to żeby wypowiedzieć się w tym podaniu, Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 PKT nr 3 ci nie wyszedl ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 No to zachęcanie osob żeby ci dali tak w podaniu, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Na NIE - łamiesz regulamin - Brak reklam - Nie świecisz przykładem dla innych graczy np. (Kultur osobistą) -Czas na Forum -Tak jak napisała Ilonez : Wszystko ładnie, pięknie ale jestem na NIE. Po pierwsze reklamy, po drugie konto dla podania, czas na forum, po trzecie kolega wyżej konto tylko po to żeby wypowiedzieć się w tym podaniu, Dziękuje -Niby masz 26 lat, A twoje podanie wygląda jak by napisał to 12-latek,już sobie wyobrażam jak piszesz CV o prace Edytowane 10 Marca 2014 przez Andre. Czerwony kolor tylko dla administratorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na nie, na 100% nie masz 26 lat kłamco bo 15 latkowie piszą lepsze podania często obrażasz ludzi na serwie, brak reklam (zapamiętaj sobie tutaj nie kupisz adma za kase...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQu 2 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Na nie ! Regulamin to regulamin i od niego nie ma odstępstw. Trzeba go przestrzegać, bo chyba po to jest. Edytowane 11 Marca 2014 przez Andre. Czerwony kolor jest przeznaczony dla administratorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na NIE - łamiesz regulamin - Brak reklam - Nie świecisz przykładem dla innych graczy np. (Kultur osobistą) -Czas na Forum -Tak jak napisała Ilonez : -Niby masz 26 lat, A twoje podanie wygląda jak by napisał to 12-latek,już sobie wyobrażam jak piszesz CV o prace Jestem za łamiesz regulamin nie raz to widziałem na twoim miejscu bym sie poprawił i dopiero napisał podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 na nie: - łamiesz regulamin - ciągle słyszę, że nadużywasz provipa gdy nie ma admina - reszta up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zerowa aktywność na forum. Koniec z dawaniem admina każdemu nowemu użytkownikowi. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi