HARDKOR44 0 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 1. Serwer: Cod 4k LvL 2. Nick: HARDKOR443. Imię: Sebastian4. Wiek: 15lat5. Znajomość Amxx(0/10): 5/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Nie obowiązkowa w Steam8. Czas spędzony na forum: Około jeden dzień ale to się nadrobi 9. Opisać siebie: Jestem miły i kulturalny oraz bardzo lubię pomagać innym 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ostatnio zauważyłem ,że na serwerze jest coraz więcej hackerów a mnie adminów . 11. Linki do reklam: Narazie nie mam ale to zrobie .12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wh-Screeny Aim-Demko -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie kick lub w ostateczności Ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie w ostateczności kick lub ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dajcie mu bana / warna bo to nudne jest :dazed: NIE MASZ WYMAGAŃ DO CHUJ# NIE ROZUMIESZ? NA NIE! Najlepiej wyjdź i nie wracaj, taka moja dobra rada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 chłopie.. A teraz to usunales reklamy, i zmniejszyłeś sobie znajomość amxx, a steam'u nie masz bo nie widziałem u ciebie. Więc podanie dalej "ukradłeś" tylko zmieniłeś pare pkt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie. Aktywność. Reklamy. Kradnięcie podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi