Gość KaTTax Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 1. Serwer: dd2/inferno/nuke 2. Nick: Ultimate KaTTax 7423. Imię: Sebastian4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: 8h8. Opisać siebie: mieszkam w Krosnie chodze do technikum, pomiedzy szkola a cs'em interesuje sie sztukami walki glownie kick boxing, ju jitsu9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: poniewaz zdazaja sie takie sytuacje, ze nie ma admina a jest odpaleniec ktory nie daje ludzia spokojnie grac, ze wzgledu ze czesto jestem na serwerze spotykam sie z takim czyms i chcial bym chociaz czesciowo temu zapobiec10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; zalezy, jesli ewidentny aim wh itp. to odrazu perm a jesli podejzewam o wh to wchodze na specta obserwuje goscia i jesli gra "dziwnie" robie ss i perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upominam, jesli sie nie zastosuje kick z powodem ogarniecia mikro, jesli nie to juz bardziej rygorystyczne srodki typu ban na 5min -Nadużywa Kultury na serwerze; jw. upomnienie/kick11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): niestety ns ale za niedlugo powinno sie to zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 NS, słaba znajomość amxa- to jest proste skoro piszesz 8/10 to admina nigdy nie miałeś. - na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaTTax Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 no sorry gosciu ale jakos nie uczylem sie pisac pluginow bo nie bylo mi to do niczego potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nie pisałem niczego o pisaniu pluginów... Skoro nie miałeś nigdy doczynienia z amxem, to nie kłam, ze znasz 8/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaTTax Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 w ktorym miejscu pisze ze nigdy nie mialem do czynienia z amx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spamujesz we własnym podaniu + warn (właśnie za to spamowanie). Na nie, proszę zapoznać się z regulaminem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi