Da3m0n 1 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Siema Tak więc chciałem się z Wami pożegnać bo już nie będę grał na tej serwerowni z powodu gracza Pale Bongo, czekam tylko aż się vip skończy i papatki Pozdrawiam wszystkich graczy z którymi grałem, byłem trochę nerwowy ale nie bierzcie tego do siebie ( chociaż gorzej nerwowego od "dorosłego pana Bongo" nie ma), jeśli dobrze pójdzie założę swoją serwerownie i jakoś to będzie ;p Odradzam Wam wchodzić w "konwersację" z graczem Pale Bongo bo niby jest dorosły a zachowuje się jak gimbus oraz większego płaczka na serwie nie ma iii gracza bez skilla. Pozderki Michał Da3m0n <Misiek P.S możecie mnie znaleźć wszędzie pod nickiem Da3m0n, nie ma większego płaczka jak Pale bongo bye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Bye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć,Przy okazji SIEĆ serwerów nie serwerownia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odchodzicie z czyjegos powodu... Bez sensu to po prostu olej typa i grak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiaczekkk 0 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dokładnie, jestem tego samego zdania co ten wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Da3m0n 1 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przykro mi ale z d*bilem nie da sie grać, niech mod zamknie za 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Trzymaj się szkoda że odchodzisz przez kogoś :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Przywitaj się/Pożegnaj się" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi