Bo0ski 8 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ze względu że czekałem od wczoraj na otworzenie tamtego Tematu, zakładam nowy. Tu macie reklame - http://www.youtube.com/watch?v=EXjib0GXNdk 2 dni temu kręcona, może być ? Można by było zrobić z wszystkich serwerów reklame. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Mi się podoba Łap like'a ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Bardzo mnie to cieszy, że komuś się podoba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Bardzo fajnie wyszło, mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Szczerze powiem że + za to że cokolwiek zrobiłeś. Reklama dość słaba mało powiedziane o serwerze(mało informacji typu: miła rozgrywka, dobra administracja, fajna atmosfera, opis serwera/klas zombie/expa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Szczerze ?, zrobiłem reklame serwera, nie forum, więc czego oczekujesz Wejdą, zarejestrują się, zobaczą sami że fajny ludzie i miła administracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Temat, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWAT 2 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Fajnie Wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi