Tofik.^^ 0 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Na początek obowiązkowo musimy ściągnąć program : Halflife Logo Creator Prz pierwszym uruchomieniu HLC pyta nas o lokalizacje hl.exe . U mnie standardowo jest : C:\Program Files\Counter-Strike Gdy już uruchomi się program należy w lewym górnym rogu nacisnąć przycisk : "Open" i wyszukujemy swój obrazek , spray . Potem wybieramy "autosize" i program sam dostosowuje wielkość obrazka. Następnie naciskamy na dole "sive it to" a potem "..." W oknie które nam wyskoczyło piszemy lokalizacje oraz nazwe naszego gotowego pliku : C:\Program Files\Counter-Strike\cstrike_polish. Potem kilamy "Make WAD" i nowy spray został ustawiony. UWAGA!!! Spray bardzo często kasuje się przy wejściu do opcji gry. Aby temu zapobiec należy nadać plikowi tempdecal.wad parametr "tylko do odczytu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Właśnie, ja szukam do tego programu... ale jak zawsze ściągam to jakieś głupoty, albo wirusy...Masz może linka jakiegoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Okey już podaje : https://hotfile.com/dl/170309856/c36146a/HLC_1_setup.rar.htmlSpróbuj tutaj jak się nie uda to napisz to poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axis91 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 A jak nie mam folderu :cstrike_polish to co zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Axis91, Jeśli nie ma cstrike_polish to w cstrike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axis91 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ok,dzięki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Znałem,przydatny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Fajny poradnik ale zero estetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik.^^ 0 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Dawidek, Przepraszam ale pierwszy poradnik . ;p Poprawie jak będę pisał następny no i może dodam jeszcze screeny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi