Araz24 0 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nick Paranormalny Po raz trzeci brak ssów co jest z wami. I już sie też dowiedziałem ze nie tylko u mnie tak bylo. Server to 31.186.82.184:27691. Wyskakujecie z tekstami że napewno były. Kurwa ale nie ma. Nie jestem tak zacofany że nie wiem gdzie one są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gra na aktywnym banie pod innym nickiem. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi