Lece na farcie 0 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nick : Lece na farcie!!! Na banie jest unnamed bo zgrywalem od nowa cs'a i zapomnialem nazwe zmienicLink do SSów : Nie maWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : unnamed [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' Serwer : DeathrunLink do bana: Nie za bardzo wiem o co chodziPS: Wtedy mialem zbindowany jakis klawisz na reklame nawet nie wiedzialem juz teraz nie mam bo usunalem prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No tak, ale w regulaminie jasno jest napisane. Reklama=Ban Permamentny. W takim przypadku myślę, że -_- pozwoli Ci wykupić UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lece na farcie 0 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 to spierdalajcie na innych serwerach normalnie daja za to ub bo to przypadkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi