neska. 3 198 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 #Senrox Spotyka się łysy z rudym. Rudy mówi: -Co bozia włosków nie dała? Łysy mówi: - Dawała rude ale nie wziąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliMatias 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jaki jest ulubiony serial Kaczyńskiego? The Big Bang Teory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snape_s 5 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Idzie baba do windy a tam .. Waz moczy kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Co robi cygan w salonie Subaru?? Rozkręca imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy(Czeste chmury geste) 4 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Robiła baba na drutach...przejechał tramwaj i spadła. Hue hue hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Chamskie i suche -Puk puk -Kto tam? -Puk puk -Kto tam? -Puk puk -Kto tam? -Jezu daj spokój. Jak będziesz mnie rozśmieszał to nigdy nie przybiję tego gwoździa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Siwy teraz podaje tylko przykład na tobie Bez obrazy. Czego brakuje Siwemu do zaje****** imprezy??? ZAPROSZENIA Czego brakuje Siwemu na facebooku?? ZNAJOMYCH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Siwy teraz podaje tylko przykład na tobie Bez obrazy. Czego brakuje Siwemu do zaje****** imprezy??? ZAPROSZENIA Czego brakuje Siwemu na facebooku?? ZNAJOMYCH To było akurat o rudym M@jki Ale kto tam wie ;d Teraz mój: Jak się nazywają ładne niemki? Turystki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Siedzi facet na kiblu stęka i stęka coraz glosniej. W pewnym momencie żona przypadkowo zgasiła mu światło. Facet na to; -O kur*a, ja pier*ole Żona przybiega do niego, zapala światło i pyta: -Co się stało? -Myślałem, że mi oczy pękły. 2. Rozmowa dwoch facetow: -Moja tesciowa waży 2599zł -Jak to?! - Bo zamiast na wage stanela na laptopa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 - Gdzie odbywają się szpitalne imprezy?- W izbie przyjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jak się nazywają włoskie geny? Gen-Italia XDXD Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KefasPL 8 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Co mówi prostytutka gdy umiera? Dlugo już nie pociągne.XDXDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 O której Hiszpanie wrócą do domu? Przed szóstą, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak się nazywa Rumun z płytą w dupie? CD-Rom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 - poproszę frytki - małe czy duże? - a trochę takich, trochę takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketchup. 6 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Co robi lekarz w kuchni ? Leczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdeK 31 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Co robia piłkarze na drodze? - stoja w korkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 - co robi murzyn na pasach - pojawia się i znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Co mówi ksiądz na ślubie informatyka? -Pobieranie zakończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaxeN 12 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 syn mówi do mamy : dzwoniła moja dziewczyna powiedziała że jest w ciąży mama do syna : wiem dzwoniła jej mama :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 -Witaj synu, upiekłem Ci ciasto - Oo dzieki, o jakim smaku? - O smaku ciasta -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Odchodzi blondynka od bankomatu, i mówi do koleżanki, - Patrz znowu wygrałam! xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Okrutny suchar: Na jakiej pozycji w czasie mistrzostw grali żydzi? - na spalonym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Młode małżeństwo dowiaduje się, że żona jest bezpłodna. Na to mąż: "I co my teraz poczniemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 -Jak damy na imię swojemu synkowi ? -Tomasz. -Dlaczego Tomasz ? -Nie chciałaś w dupę To masz :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi