Sterydos 0 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Nick: Steryd Link do SSów: nie zapisały się/ nie mogę znaleźć Wycinek: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 679 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Steryd [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1005045888 ' Serwer : dd2/inferno/nuke Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=14621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ssy robią się z automatu. W dziale PROŚBY O UB są poradniki jak znaleźć. Masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sterydos 0 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Zrobiłem kolejny raz tak jak w poradniku i nic, wgl nie mam folderu %AppData% otwiera mi się takie coś : C:\Documents and Settings\Steryd. W wyszukiwarce dałem obrazy i wpisałem dust, na którym to dostałem bana, no i nic nie znalazło ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Przecież ban jest aktywny od 3 dni to Dasha trzeba sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sterydos 0 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Można troszkę jaśniej ? Zaraz ino dostałem to szukałem ss-ów, bo nie lubię jak ktoś mi będzie wpierał, że oszukuję. Dzisiaj na innym serwie znowu dostałem i znowu nie ma ss-ow, bardzo to dziwne moim zdaniem :dazed: Kumpel mówi, że zmienił Cs v 48 na v 43 ten co ja mam i też nie dostaje ss-ów - moze to temu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas na UB minął. BANNED Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi