beginner 0 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 nick: beginner ssy: http://speedy.sh/VtH4w/de-westwood0003.zip BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 117[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : beginner[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 115724740 '[AMXBans] Your IP : ' '[AMXBans] ====================================== server cod 350 link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15090 prosze o lopatologiczne wytlumaczeniwe gdzie sie zapisuja ssy ? bo mam tylko te co wyslalem windows xp sp2. Wedlog instrukcju gdzie moga sie zapisywac nie mam mozliwosci wejscia - otwieraja mi sie dane aplikacji i nie ma tam nic zwiazanego z cs ani valve cs zainstalowany: C:\Program Files\Counter Strike 1.6 CSC wchodzac dalej w cstrike mam tylko te screeny co dalem westwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) To nie są ss'y z poola. 2)Wrzuciles tylko jeden screen razy 4. Edytowane 11 Marca 2014 przez kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nie poprawne ssy Masz 24h na wstawienie poprawnych ssów Kill nie wypowiadaj się tutaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie te ssy. Czas minął. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi