sik0r 28 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Wiek: 24 Kontakt (GG/e-mail/steam): sik0r (steam)Kiedy zaczynałeś grę w cs: 2k7, steam od 2k9Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: myślę, że duże samo 2.5k/h na steamie pozwala mi ocenić cheat od clear gracza + dobre słuchawki jakie posiadamIle masz wolnego czasu?: po pracy sporo w godzinach 16-24, weekend poza komputeremDlaczego starasz się o to stanowisko?: chcę uczestniczyć więcej w życiu serwera i życiu forum i pomoc w ocenianiu spalonych jak i czystych graczy.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): nie nie używałem nie mam zamiaru, bo nie potrzebuje takich rzeczy i gardzę spalonymi ludźmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Słaba aktywność na forum, warn. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi