MaTT` 15 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nick: MaTT` Ssy: Nie posiadam ponieważ zaszła jakaś pomyłka Server # 20 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Metanoi[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1726849093 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Serwer: FFA+BF2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15133 W Amx Bans pisze że moje IP jest czyste Opis: Sytuacja jest taka, grałem na mapie fy_snow nastepnie po tej mapie gralismy na de_dust2 po czym na niej nie wiem z jakiego powodu wywaliło mnie z serwera i pisało że mam bana. A po kolejnych próbach wejścia na serwer wyskakiwało to samo. Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawdź teraz Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi