MaTT` 15 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nick: MaTT` Ssy: Nie posiadam ponieważ zaszła jakaś pomyłka Server # 20 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Metanoi[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1726849093 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Serwer: FFA+BF2 Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15133 W Amx Bans pisze że moje IP jest czyste Opis: Sytuacja jest taka, grałem na mapie fy_snow nastepnie po tej mapie gralismy na de_dust2 po czym na niej nie wiem z jakiego powodu wywaliło mnie z serwera i pisało że mam bana. A po kolejnych próbach wejścia na serwer wyskakiwało to samo. Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawdź teraz Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi