Balonidas 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Chciałbym wam przedstawić moją własną reklamę serwerowni Cs-Classic.Wiem krótkie filmiki nie są zbyt dobrej jakości ale myśle że mi wyszło :Phttp://www.youtube.com/watch?v=PLW5J-4Thlg&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nawet nawet :] Jest kilka niedociągnięć ale masz piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nawet fajne, piwko za chęci ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 koteK, Fixer, Dzięki wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 no fajny ) piwko lecii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Przykro mi, że tak mówię, ale mam swoje zdanie.. dla mnie słabo.. w ogóle filmiki powinny być robione i obrabiane lepszym programem, a nie zwykłym WMM. Szkoda, że nie ma osoby, która się zajmuje takimi rzeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 sn0wy`, Tak wiem każdy ma swoje zdanie rozumie cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bardzo dobra reklama. Ogólnie to ty masz dobrego skilla. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fajne ale akcja de_inferno lepsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fajny filmik, ale słaba jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Xelion 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 nawet fajna reklama. Ale tak jak pisała Luna25.. słaba jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziorex2 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 spoko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 fajny filmik .. chociaż mogłoby być lepiej . Ale piwo masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi