patriotaRM 6 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 1. Serwer:BF2 2. Nick:PatriorA!.96 3. Imię: Łukasz 4. Wiek: 17 5. Znajomość Amx(0/10):8-9 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Składka(Tak/Nie): TAK 8. Czas spędzony na forum: 11H 9. Opisać siebie: Jestem z Bytomia na Górnym Śląsku , interesuje się sportem - trenuje piłką nożną od 7 lat , po za tym : muzyka , motoryzacja , cs Czyli typowe w moim wieku xd 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: - Jestem aktywny [forum , serwer ] - Pełniłem już kilka razy te funkcję . - Jestem kulturalny , pomocny i trzymam rękę na pulsie - Znam dobrze amx i wiem ze dam rade - Chce pomóc bo adminów nie jest zbyt wiele. :/ 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy;Perm [ssy , demko ] -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , ban do 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie , ban do kilku godzin 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam :/ Na forum mam konto od nie dawna ale gram na tej serwerowni już jakiś czas i nigdzie się nie wybieram Spełniam wymagania , Proszę o rozpatrzenie mojego podania ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Na Nie -za mało na serwie ok. 16h -za mało na forum Popraw akrywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Shenzi dajmy mu szanse może ? Chłopak Ogarnięty praktycznie jest cały czas na forum ,A godziny są do nadrobienia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu123 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 myślę ze by sie nadał, ale ns... za dużo nsów jako admini to ze ktoś dobrze gra nie znaczy że ma wh kupi steam bede na tak .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 "- Chce pomóc bo adminów nie jest zbyt wiele. :/ "codziennie jest przynajmniej 3-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jak dla mnie za mało grasz na serwie dziennie jak i od pierwszej wejścia" Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie wiem czy osoby się wypowiadające o danych serwerach na nich grają, ale mam okazję grać teraz i wcześniej razem z Łukaszem. Jedyne co zauważyłem w tych porach to brak admina. Jeżeli brak odpowiedniej ilości godzin stwarza problem, to nie rozumiem decyzji (to można nadrobić). Liczy się jednak profesjonalizm, a nie kolejne dziecko, które z czasem ponoszą ambicje/nerwy. Osoba ogarnięta i spokojna z tego co mogłem zauważyć. Ode mnie na plus, minusem brak Steam'a jak wyczytałem.[Edit] CSC DanielZgadzam się z Danielem, a pro po bezsensownego zapraszania do podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Myślę że mógłby sobie poradzić, ale co do Ciebie to bywaj częscięj na forum i udzielaj się na różne tematy a zwiększysz swoje wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja na nie. Każesz się innym wypowiadać w swoim podaniu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Złamano regulamin. Zapraszam za tydzień - popraw też aktywność na forum Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi