MaTT` 15 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: MaTT` 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): (10/10) 6. Mikrofon(Tak/Nie): (Nie) 7. Składka(Tak/Nie): (Tak) 8. Czas spędzony na forum: 1d 10h 26m 10s 9. Opisać siebie: Jestem Mateusz, mam 18 lat i uczęszczam do szkoły zawodowej. Interesuje się sportami takimi jak np.: piłka nożna, siatkówka, tenis stołowy. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ byłem już adminem na tym serwerze poznałem ludzi i myślę że oni mnie też, jestem sumienny, sprawiedliwy, tolerancyjny, karam sprawiedliwie nawet swoich przyjaciól i spędzam naprawdę dużo czasu na tym serwerze co mogą potwierdzić to nie liczne osoby. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Gdy ktoś gra na haxach takich jak aim to łatwo zauważyć i w takiej chwili jest jedyna decyzja ban permamentny a jeżeli ktoś gra na wh i nie łatwo to dostrzec to w takim wypadku ssy i wysyłka na forum. -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie a jeśli się to powtórzy to ban na 30 minut za utrudnianie gry. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie a potem ban 5/30 minut zależy od rozmaitości przekazu do innych graczy 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam ale za pare dni się to zmieni. Pozdrawiam Szanowną Administrację oraz Graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 nie. Powód? ciągły brak demek z powodu ich nie nagrywania? Dlaczego? Odpowiedź prosta. Banujesz nie wchodząc nawet na specta żeby sprawdzić Dostajesz cynk i ban. Nawet hltv istnieje i można sobie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wiem o tym zamieżam to poprawić ale to z tym że dostaje cynk i ban to tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopiero straciłeś admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi