eiden7 49 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 1.Twój Nick: Eiden 2.Nick admina/gracza który zawinił: Matt 3.Admin/Gracz : Gracz (chyba) 4.Data i godzina: 13:40 około (mojego czasu), Polskiego 14:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/ghJQd/2014-03-12-00001.jpg http://speedy.sh/jW2yE/2014-03-12-00002.jpg 6.Opis sytuacji: Nie wiem gdzie to wcisnąć, więc postanowiłem tutaj ponieważ wyczytałem z zamkniętych tematów, że dostał on czas próbny.A więc jestem kolejną osobą, która odradza tej osoby na stanowisku Admina w razie takich rozmyślań. Po prostu nie potrafi się zachować jako osoba odpowiedzialna za coś, w tym przypadku był by to porządek serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Haha poważnie, myślisz że bicie z respa Ci coś da każdego by to zdenerwowało takie zachowanie gry nie fair. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Tak się składa, że gdybyś był uważny to wcześniej sam zginąłem kilkukrotnie przez takie zachowanie, więc po co stać bezczynnie kiedy każdy chce pograć. Zacząłem grać by pograć. Skąd mam wiedzieć w kogo celuje? To po pierwsze. Po drugie nie chodzi mi o sytuację bicia z respów bo tej by nie było gdyby był Admin, a o Twoje zachowanie.Nie musisz wszystkich obrażać, bo Ci się coś nie podoba. Druga sprawa drugi dzień z rzędu ktoś mi permem grozi. To ma być postawa kandydata na admina, dobre żarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: On nie ma już admina przecież. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi