Dz!oBaK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 1.Twój Nick: Pan=Dziobaczeek<3 2.Nick admina/gracza który zawinił: ReQ 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: okolo 20:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nikt ale sie wytlumacze 6.Opis sytuacji:Gralem se na arcticu i Patrze ban bo skracasz hoc nie skracalem bo mam premke biegam 1000 i req mysli ze nieda mapy sie pszejsc mapy w 24sek hoc nawet nie byl na speccie i posluchal jakiegos tt hoc ktos skrocil i powiedzieli ze to ja bo wcisnelem paczke zal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Byłem 1 a ty mi przed "ryjem" wylecialeś no to pozdrowienia że tego nie zauważyłem. A po 2 masz dowody/świadków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 I TO NIE JA WYLECIALEM BO JA PRZESZLEM MAPE NORMALNIE KTOS WYLECIAL Z BOKU NIE NIE NACISNAL PACZKI I TO BYLES CHYBA TY WIEC.NAWET NIE BYLO CIE NA SPECIE TYLKO ODRAZU POSLUCHALES KOGOS WIEC NIE WIESZ ZE TO JA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Człowieku wyleciałeś koło mnie byłem 1 a tu nagle pyc i jesteś ty przy pace.... no pozdrawiam kolego i bez podstawnie oskarżasz mnie o skracanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Akurat nie chodzi mi ze ty skracałeś wiec nie miej wontow ale posiec trochę na spekcie i nie oskarżaj ze to ja skracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Słuchaj oskarżenie jest bez podstawne bo nie masz dowodów żadnych że nie skruciłeś ani świadków więc ta sprawa powinna być zakończona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Użytkownik zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi