Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam ze wzgledu na duza ilosc pracy... koncze wazny projekt nie jestem ostatnio zbytnio aktywny. Pracuje obecnie po 12 godzin 6 dni w tygodniu. Chcialbym to zglosic Administracji zeby byla jasnosc sytuacji. Nic z tym nie zrobie przez tydzien moze dwa, pozniej mam nadzieje wrocic na serwa i pograc troche bo brakuje mi tego Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi