Bubel 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Server # 16 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Bubel [AMXBans] Reason : ' Bugowanie. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 235212642 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.26.194.182 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Przedchwilą dostałem perma na nick Bubel, za rzekome bugowanie. Chciałbym się dowiedzieć od admina, który mi go wystawił za go dostałem. Ban jest bezpodstawny. Oczekuję szybkiej reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 To skąd miałeś zbugowane AP?Jeden z graczy zbugował AP, reszta (tych którzy potrafili) zaczęli powtarzać to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubel 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dostałem od niego AP, zobacz sobie config. Nie potrafię bugować AP, on rozdawał wszystkim, a na bana poleciałem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Sprawa załatwionaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi