WilkuZmC 78 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Imię:Paweł Wiek:17 Kontakt:47277552 gg Twój nick na TS3:WilkuZMC Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:BO nie ma adminow ktorzy czesto siedza na ts-ie mam dobry kontakt z wszystkimi uzytkownikami po za senroxem Kontakt z administracją: (w skali 1-10):10 Ile czasu spędzasz na TS3:duuuzo Czy posiadasz admina na innym TS3?:NIE Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:mialem tu admina Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):TAK Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 na Tak OGARNIA DŁUGO SIEDZI NA TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 nie -zachowujesz się jak dziecko na tym ts brak słów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja też na tak siedzi codziennie razem ze mna i gramy w cs Wiho dobre pancze wujka samo zło Nie kłam ;P 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 W ostatnim czasie poprawiłeś zachowanie i spełniasz wymagania. Na Tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grEENN 2 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopiero tego admina straciłeś. Na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi