Bloody 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam was !!! Chciałbym abyście dodali ile kto ma zdrowia. Pewnie wielu graczom by się przydało. Bo jak ktoś ma powyżej 255 hp nie widać ile ma. A takie coś na pewno by się przydało. Jeśli to możliwe proszę o dodanie. Z góry dzięki. ;x Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Siema, Ale jak ma "pokazywać"? W HUD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ta koło klasy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bez sensu, dla mnie jest to tylko "zaśmiecanie" Nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Przyda się napewno graczom są w tt i nie wiedzą ile mają hp i czy go padną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 chodzi o to, że jeżeli ktoś ma dodane np. 300hp to i tak pokazuje max 255, informacja ma być nie dla przeciwników tylko dla samego siebie. Dobrze zrozumiałem Bloody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody 0 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Tak żebyś wiedział ile masz hp. Jesteś na tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Uważam, że jest to tylko strata czasu i zaśmiecanie Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Ja uważam , że jest to dobry pomysł - bo jeżeli dany gracz ma hp dużo więcej niż 255 a tyle mu się wyświetla , to dla niego i innych graczy jest to wprowadzenie w błąd :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wpisz w propozycjach, na raize większość na nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi