kotlet 1 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Cześć,nie wiem czy temat już był ale jeśli nie to : -Podnieść 3-4-5 krotnie dostawanego expa. -Zwiększyć trochę poziom trudności(jak dla mnie troszkę zbyt łatwe te qesty) -Jeśli była by taka możliwość i znalazł byś się ktoś chętny dopisać kilka nowych qestów(co to tego to nie oczekuje aprobaty ale było by fajnie ) To chyba na tyle,czekam na same pozytywy oraz wsparcie graczy z servera, pisze o tym temat bo na prawdę mało kto wykonuję te qesty, bo po prostu im się nie opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Moim zdanie questy to dodatek do cod moda.. exp masz nabijać zabójstwami , podkładaniem paki , wygrywaniem rund.. questy są tylko małymi dodatkami , które można wykonywać dla urozmaicenia gry ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie widzę sensu w zwiększeniu tego expa. Tak jak wyże to tylko dodatek do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Teraz nic nie zmienie, pisałem że dopóki nie będzie resetu te i podobne rzeczy nie mogą zostać zmienione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Więc trzeba zrobić reset btw. Myślę że temat do zamknięcia wszystkiego się dowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Pisałem już coś o resecie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi