MrAreoCraftPLPL 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Siema Nazywam sie Nikodem Rycerz mam 14 lat i chciałbym zgłosić sie do moderatora. Nie Stety mam dyslekcje więc robie kosmiczne błendy czasami ... Dlaczego chce ? - chce zostac moderatorem ponieważ bardzo długo gram na waszym servie zm (mam vipa) I denerwóje mnie jak cziterzy wchodzą i np speedhaka mają i nie da sie grac albo skanują . Oplacało by sie dać mi moda ponieważ gram na okrągło na waszym servie i nie zawsze jest jakiś admin. I jeszcze pytanko czy moderator może zostać admem bo jeśli tak to będe sie starał o niego ;P Skype - nikodem.rycerz (MrAreoCraftPLPL) i takie cos po bokach Mój nick to MrAreoCraftPLPL Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi