Pulpit 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 1.Twój Nick: Pulpit 2.Nick admina/gracza który zawinił: DawciOo 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11:25, 2014-03-15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko może obejrzeć z tej sytuacji administracja z mapy zm_restart_v3 6.Opis sytuacji: Zostałem survem i dostałem bana za kampie na survie, jakie kampie to jest kampa?, proszę tutaj jest screen gdzie byłem survem, macie linie narysowaną na czarno gdzie byłem wtedy. i co to jest kampa?, chcę UB, oraz upomnienie admina, tym bardziej że na innej mapie wcześniej zbanował kogoś na 3 godziny za brak ataku zombie. Przepraszam za słowa, ale jestem zdenerwowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tsa to jest Kampa byłem przy tym Admin Dawcio0 dobrze adminuje a gdy ty dostałeś survka wbiłeś na Podest "Kampe" i strzelałeś do ludzi zrzucając ich z tamtąd proste to jest kampa. Skarga do kosza and prosze o nie warnowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zrozum że to nie jest kampa, grałem na innych zombie modach i był np swarm i nie można było na swarmie kampić to byliśmy właśnie na tym podeście i nikt nie dostał bana, więc nie pisz że to kampa jest, pisałem z ludzmi i się zapytałem, wyśmiali się jak dowiedzieli się że to kampa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 2.1.1 Nie kampimy jako zombie, na survival, tak i survival nie może kampić. Zombie, jak i survival powinien być na otwartej przestrzeni (nie mogą stać na daszkach, podestach, murkach itp. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Może jeszcze po ziemi nie będę mógł chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ale czytaj regulmin zakaz wchodzenia na schodki itd. Sksrga niesluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi