Pulpit 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Nick : Pulpit Link do SSów : Brak, UB chcę za pomyłkę admina, nie będę czekał 3 godziny Wycinek z konsoli(bez IP)* : Brak nie miałem w konsoli, tylko że jestem zbanowany na tym serwerze Serwer : Zombie+EXP Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=15649 Bana mam za kampienie na survie, to jest totalna pomyłka tutaj byłem survem proszę o ub, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Powiem tak ban był słuszny gdyż chodziłeś Po kampie zrzucając zoombie Ps:Nie warnowac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Kurw*, zrozum że to idzie od ziemi więc zombie może wbijać bez problemów, to nie jest kampa tylko podest więc tam byłem, a po drugie jak dostałem surva to właśnie byłem na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Ban słuszny. Czytaj regulamin później pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi