MrAreoCraftPLPL 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 1. Serwer: 193.33.177.166:27015 2. Nick: MrAreoCraftPLPL3. Imię: Nikodem4. Wiek: 15 w tym roku5. Znajomość Amxx(0/10): 9 (nauczyłem sie )6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ale nie używam ( mam odłączony)7. Składka(Tak/Nie): nie8. Czas spędzony na forum: Jestem prawie codziennie ( wtedy nie napisałem)9. Opisać siebie: Jestem ogarnięmty nie oszukuje to oczywiste. Jestem pracowity jeśli jaki kolwiek gracz do mnie napisze Odpisuje od razu ( no i mam dyslekcje ale sobie radze ) (Mam Vipa)10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ lubie pomagać i chciałbym zapobiec cziterom11. Linki do reklam: No niestety nie mam ale robiłem reklame na yt i zaprosiłem paru kolegów - https://www.youtube.com/watch?v=KKU5RzNeusk&list=UU7JZoFYBmnzeQpgZqwfdTzA&hd=112. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomne ,kick , jeśli kotś bardzo będzie przeszkadzał ban do 2 godz -Nadużywa Kultury na serwerze; ban do 3 godz13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam PS. Pomimo tego i tak wiem że mi sie nie uda ale będe sie starał i walczył o tego adma Zrobie wszystko Pozdrawiam, Nikodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dostajesz już 3 warna, czyli blokadę na pisanie. Podanie raz na tydzień. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi