Bloody 0 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 1.Twój Nick: BlOOdy KnIfE 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siom 3.Admin/Gracz : Siom 4.Data i godzina: 11:46 16 marca 2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Hubix11 i 6.Opis sytuacji: Dostałem bana niby za podszywanie się. Jak ja sam moge się pod siebie podszywać mam świadka Hubixa11 gra ze mną od początku gry. Zna mój głos. Otóż to mam hasło i sobie założyłem. A siom mnie zbanował za podszywanie. na 1 dzień ... Prosze o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Złóż temat do UB Team z twoim IP żeby cię odbanowali powołując się na ten temat.Zbanowałem Cię bo gdy do Ciebie pisałem nie dostawałem żadnych odpowiedzi i stwierdziłem że ktoś się podszywa.A po drugie ja nie mam dostępu do danych i nie wiem kto ma hasło na nicku a kto go nie ma więc dla mnie ta skarga jest bezpodstawna.Gdyby gdzieś ktoś zrobił jakiś temat kto ma hasło a kto nie to było by inaczej.Ja mogę cię tylko przeprosić i powiedzieć Ci że uważaj na resetowanie się jako TT ponieważ rozmawiałem z H@ serwera DR i powiedział mi że powinno być to karane banem.To tyle z mojej strony.Proszę UB Team aby odbanował gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody 0 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ależ ja mam ciągle takie staty do expa bo chce wbić a czasami mam żeby przejść mape. Ale dzięki za pomoc.A można linka do tego UB Team ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Proszę o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi